Egyre többen térnek vissza a felsős diákok közül ebédelni!

Egyre többen térnek vissza a felsős diákok közül ebédelni!🙏🙏❤️

Ha van kedvetek, hallgassátok meg: interjút adott Horváthné Reményi Lívia az Európa rádiónak, Demeter Zsuzsának:

Európa Rádió, interjú 2024. február 12.

Mindannyiunknak vannak tapasztalatai az iskolai menzákról: jó vagy rossz, de az biztos, hogy voltak napok, amikor nem győztünk repetázni és volt, amikor szinte kóstolás nélkül vittük vissza az ételt és hallgattuk a konyhás nénik zsörtölődését.

Mindannyiunknak vannak tapasztalatai az iskolai menzákról: jó vagy rossz, de az biztos, hogy voltak napok, amikor nem győztünk repetázni és volt, amikor szinte kóstolás nélkül vittük vissza az ételt és hallgattuk a konyhás nénik zsörtölődését. Azon kívül, hogy ilyen esetben bizony éhesek maradtunk vagy hiába dolgoztak sokat az étellel a konyhán, sokkal nagyobb baj volt, hogy a maradék a kukában landolt. Ez nagyjából így van ma is, ezért sok intézményvezető és maga a szolgáltató is törte a fejét, hogy az alacsony költségvetésből hogyan lehetne mégis jól gazdálkodni – mindenki megelégedésére. Így jöttek létre országszerte, így Nyíregyházán is a szupermenzák és a svédasztalos kiszolgálás lehetősége.

Szerző: Péter Zoltán Krisztián

matematika-fizika-informatika-kémia szakos szakvizsgázott pedagógus